tisdag 12 oktober 2010

Kalas!

Kalasat för farfar har vi som sagt gjort idag. Massa goda grejer fick vi. Först va de korv med bröd och sedan tårta, bulle, bakelse, dammsugare, kakor och kaffe. Tror nog jag missade lite där ändå. Mazarin och någon annan sorts kaka fanns också. Ja, ni hör ju! Tror ni vi hade sockerkick när vi gick därifrån eller? OM vi hade! haha! Har troligtvis gått upp tre - fyra kilo till nu.. Men det tackar vi för! Det va underbart gott och mycket trevligt i alla fall, och det är huvudsaken! ;0)

Nu har mormor och minsta moster ganska nyss gått. (Typ en timme sen i och för sig, men de e väl ganska nyss eller?!) Vi har varit på Willys och storhandlat till dig, mig och pappa C på morfars kort! haha! Så snälla är dom! Tack så mycket mormor och morfar, nu kan vi äta i en månad till!! ;0) Innan mormor och moster åkte så passade vi på att bädda rent sängen med dom nya sängkläderna vi fick av farmor igår. Det blev jätte mysigt och jag längtar tills jag skall lägga mig nu. Det ser fantastisk skönt och inbjudande ut! Väldigt färgglatt och stiligt! Ullbollen va med här idag också ju!! Lilla söta Tara! Mormor och familjens vovve. Liten valpis är hon.. Henne kommer du gilla sen när du tittar ut lilla skatt. Hon är mjuk och skön. Massa päls och rund som en boll! Perfekt huvudkudde faktiskt.. Om hon inte går sönder den lilla stackarn! haha! Näe du älskling där inne, nu tycker mamma allt att pappa skall komma hem så hon kan gosa in sig i sängen med storebror och mysa framför tv:n!  Pappa har glömt sina nycklar den token, så mamma måste vänta uppe tills han kommer! Tur att mamma har lite att plocka i ordning och b.la en tvättmaskin att hänga upp så länge nu då i alla fall.. Annars hade pappa nog fått sova ute! ;0)

ooo xxx Mamma D

1 kommentar:

  1. Tara kommer att ÄLSKA lilla Älvan. Tänk va hon kommer att pussas! Tror faktiskt hon kommer att vara ganska försiktig....

    SvaraRadera