torsdag 18 november 2010

"Frysgrader"

Idag är det som din pappa så fint kallar det frysgrader ute, även kallat minusgrader! ;0) Din mamma, hon sitter nerbäddad i fåtöljen med gose-filten och en kopp coklad. Storebror ligger nedanför på en filt han också, golvet va så kallt så din mamma hade inte hjärta ttt låta honom ligga direkt på det! Vi väntar på att det skall bli eftermiddag.. Inte bara för att pappa kommer hem då utan också (mestadels faktiskt) för att vi skall åka till tjolöholms julmarknad! Haha! Så snälla är vi!! ;0) Det skall bli riktigt mysigt! Hade velat ha lite snö dock, för lite mer julkänsla, men det får gå bra ändå! Fram tills dess att pappa kommer och att vi skall åka ska jag och storebror inte göra ett skvatt.. Vi ska mysa och vila hela dagen lång, för det är vi faktiskt värda i denna kylan!

* ~~~~ * ~~~~ * ~~~~ * ~~~~ * ~~~~ *

Lilla du där inne trivs bra i alla fall... Du har det varmt och skönt och övar just nu på något konstigt vis för att träna alla dina muskler samtidigt känns det som! Du lever runtf ör fullt och trivs verkligen med tillvaron just nu!

ooo xxx Mamma D

1 kommentar:

  1. Jag är så avundsjuk, du vet vad du ska göra nästa gång vi ses, ett bodypump pass kanske för att få igång skruttfisen :)

    SvaraRadera