fredag 10 december 2010

Studiebesök

14.00, dock några minuter sena, infann vi oss på Varberg sjukhus jag och pappa. Idag var det nämligen dags för det spännande studiebesöket nere på BB och förlossningen! Först fick vi en guidad tur av en jätte gullig barnmorska på BB. Hon visade, som ni förstår, oss runt och förklarade hur allt gick till på avdelningen. Hon informerade om besökstider, familjerum, priser och mycket mycket annat bra att veta! När hennes lilla tur med oss var klar skickade hon oss vidare ner till förlossningen. Där möttes vi av en inbiten, ganska så, väldigt faktiskt, tråkig barnmorska. Hon hade jobbat som det i 35 år så ni kan ju tänka er själva.. Hon pratade i slowmotion och drog ut på varenda eviga ord. En enligt mig, grå och tråkig människa. Säkert jätte duktig och kunnig, men nej tack. Jag viskade till pappa lite försiktigt att om vi skulle få henne som en av våra barnmorskor när vi kommer ner för att sätta dig till världen så skulle han minsan skicka ut henne direkt, annars skulle jag förmodligen strypa henne...  Han skrattade till lite och nickade instämmande!
Efter studiebesöket åkte vi i sällsakp med V och C, ett annat par från våran föräldragrupp, lika gammla som oss, till Mc Donken för att efter lite mat i magen åka till mormor för att hämta storebror och sedan vidare hem. Nu skall mamma snart plocka upp en maskin tvätt, gå ut med storebror och fixa till lite innan Idol-finalen. Mamma skulle varit ensam hemma i kväll igen, pappa är på julbord med jobbet, men så ringde farbror E och ville ha lite sällskap.
Så i kväll, myser du, jag, storebror och farbror E till det med lite godis och som sagt finalen av Idol. Inte så himla dumt ändå! ;0)

ooo xxx Mamma D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar