söndag 12 december 2010

Kramp och julstök!

Vaknade i natt och visste inte vart jag skulle ta vägen.. Ville bara skrika rakt ut och gråta. Hade sån fruktansvärd kramp i högra vaden. Det värsta jag varit med om någonsin! Försökte desperat få lite sympati från pappa, men han mumlade något ofattbart i sömnen och vände sig om.. Schysst! ;0)

En tirpp till Kållered blev det i förmiddags, i alla fall för mammas del. Pappa och storebror låg fortfarande och sussade så sött när mamma åkte. Rusta, Ikea, Coop och BR fick sig varsina snabb-besök idag. En julgransfot va det som skulle inhandlas. Blev ju dock lite till... Lite doftljus på Ikea, två julklappar inne på BR, lite smått och gott från Coop, blommor b.la. Hemma från Kållered blev de frukost tillsammans med pappa och storebror och sedan kom farmor på besök. Då klädde vi granen och fikade, kaffe, julmust och lussebulle! Mmm, mums! ;0) Haha! När farmor hade åkte hem blev de ännu ett besök på Coop, denna gången i Kba. Glittret räckte inte till granen.. Komplettering helt enkelt! På de lilla besöket inhandlades även ett pepparkakshus som jag och pappa nu har pysslat ihop!



Tjusigt värre! Inte sant?! Jag är stolt över pappa, han har många bra sidor. Tyvärr visar han inte alla så himla ofta, (tänker på den pyssliga ) men när han väl vill så!! <3

ooo xxx Mamma D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar