torsdag 30 december 2010

Kääär..

Barnmorskan Malin, hon va lika nöjd idag som alltid annars hon! Allt såg väldigt bra ut och du fick lika mycket beröm idag som alla andra gånger älskling! Nu mäter vi 31 på SF måttet och du har 150 i hjärtljud. Din tjocka mamma har gått upp ytterligare ett kilo och väger nu 80,25 för att vara exakt! haha! En järntablett varje dag skall vi äta nu istället för en varranan dag. Järnvärdet låg kvar på samma nivå som sist. Inte dåligt, men får gärna vara högre. Nu har du fixerat dig också lilla hjärtat! Nu ligger du med huvudet neråt precis som du skall. Kan du vara så snäll och ligga kvar så nu också då?! Inte fara runt och vända på dig.. För mammas skull?! ;0)
Efter besöket hos Malin åkte vi, jag och pappa till den nya bebisaffären här i Kungsbacka. Jätte stor va den och dom hade massa fint! Det kliar i fingrarna.. Finns jätte mycket man vill ha ju! Efter den åkte vi till babyproffsen för att jämföra lite priser, där blev både mamma och pappa kära.. I en åkpåse! Haha! Mamma bara skaaa ha den! Dyr som attan, men hallå?!?! Titta på den!!!!


Passar utmärkt till din vagn också! Kan inte bli bättre! Varm och skön, fodrad med fleece. Dragkedja runtom, en stor ficka på ovansidan, avtagbar päls..
Jag kan fortsätta länge.. Jag bara älskar den! Visst är den helt underbar?

Från det ena till det andra.. Måste bara visa detta kortet också. Det tog vi i morse, jag och pappa. 11 minusgrader va det när vi gick till barnmorskan lite innan nio, äckligt kallt, men riktigt vackert! Håller ni inte med?!



ooo xxx Mamma D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar