fredag 24 december 2010

Massa julmys!

Hann dessvärre inte göra ett inlägg igår då dagen gick i ett. Jag som skulle ha en lugnt och stillsam dag på soffan.. Vila upp mig inför lilla julafton hos farfar och tant I på kvällen och självaste julafton. Jo, men visst,  säkert! Sprang runt på stan och köpte dom sista klapparna. Några till pappa och två till morfar. Sedan hem för att slå in, duscha, äta, göra sig i ordning och iväg!! Hektiskt och fullt upp har det även varit idag. Två långa, men riktigt trevliga och bra dagar har det varit! Sitter just nu nere i Åsa hos mormor och morfar, kusinerna med familj är här också. Mysigt! Vi har fått massa fina klappar och ätit huuuur mycket mat som helst!! Gott! :0) Två julbord har vi hunnit med, och en massa godis har vi ätit! Halv tio i morse startade vi julafton nere i F-sås hos farmor tillsammans med henne och faster A. Julbord, (som sagt) och julklappsutdelning där hemma fram till klockan drygt kvart över två då det bar iväg mot Åsa för ytterligare ett julfirande, och här sitter vi ännu! Vi har fått massa massa fina julklappar och haft en fantastisk bra julafton med många härliga skratt! Till och med lilla du, du där inne, du som inte ens är född. Du fick dina första julklappar. Två stycken. Bara till dig. Sedan fick mamma och pappa en klappsom du skall ha på ditt rum..
Titta här. På dom fina sakerna!



Är inte tavlan helt underbar?! Den har mormor (vilket du kanske kan räkna ut förståss) gjort. Hon är väldigt pysslig och väldigt väldigt duktig hon! Älvan boken va mormor bara tvungen till att köpa när hon såg den! Den va klockren! Det är en sagobok, en bitvänlig. Den är typ mjuk. Jätte smart! Sen fick du även en snuttefilt. En kanin. Ur gullig är den!! Mjuk och skön också! Den kommer du säkerligen gilla min lilla skatt! ;0)

Jag och pappa vill passa på att tacka för alla fina julklappar vi har fått och för två helt fantastiska dagar! Vi är mycket nöjda och glada skall ni veta!! Tusen tack!!

ooo xxx Mamma D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar