lördag 19 november 2011

Torsdag, Fredag och Lördag.

Dumma, dumma mamma! Galet dålig uppdatering här.. Det har faktiskt aldrig hänt innan! På riktigt! Vi spaltar upp dagarna i form av punkter för att få med då mycket som möjligt! Snabbt och effektivt! ;0) 

• Torsdag, farmor passar lilleman hela dagen. Från sju på morgonen till fyra på eftermiddgen.  Faster och kusinerna E&P kommer och busar efter skolan! Mamma jobbar! 

• Fredag, mamma och trollebus shoppar lite smått på kungsmässan.. Två nya pyjamasar, ett par mysbyxor, en tröja, ett par raggisar, två koftor och en ny mössa fick följa med hem! För att inte glömma den nya tjocka vinteroverallen som vi äntligen kunde hämta ut på posten! Senare på eftermiddagen/kvällen åkte vi ner till mormor med packad väska för trevligt homeparty och övernattning för den lilla mannen. Pappa, morfar och farfar va ute på hyss.. (Hockey och vuxendricka.)

• Lördag, mormor och lilleman tar bilen och beger sig till tygaffären i kinna (skroten), där charmar prinsetroll allt och alla! Väl hemma i Åsa vände dom nästan i dörren för att ta med sig minsta moster, Julia, och sina önskelistor till tomten på Tjolöholm för att sedan avsluta kvällen med lite mys på hemmaplan med mamma och pappa i soffan! 

ooo xxx Mamma D 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar