tisdag 1 november 2011

"Buzzning"

För någon månad sedan blev mamma med hjälp utav fröken Strömberg medlem på Buzzador. Det är en sida där mamma samt alla andra medlemar får möjligheten att prova olika saker för att sedan dela med sig av vad man tyckte och tänkte om produkten. Mamma skall även "buzza" produkten vidare till andra. Det innebär alltså att hon skall dela med sig av sina egna tankar och åsikter kring produkten om mamma nu har testat den och även som i detta fallet dela ut rabattkuponger. Hela tanken och idéen med Buzzador är att man skall skapa en disskusion och få fram alla möjliga tankar och åsikter om och kring produkten. Det är alltså en slags marknadsföring via människors mun till mun kan man säga. För dig som är intresserad av att gå med eller kanske bara är nyfiken så kan ni registrera er eller läsa mer genom att klicka här.

För ett tag sedan blev mamma utvald till att delta i Natusan BedTime Bath och fick möjligheten att prova två av deras produkter. En mild tvål för hela kroppen, skonsam för ögonen, samt deras återfuktande baby olja.
Hela tanken kring just dessa produkter var att man skulle bada sitt barn i sju dagar, tvätta huden och håret med tvålen för att sedan efter badet smörja in dom med oljan. Både tvålen och oljan har en svag doft av lavendel för bättre sömn. Tanken är att man skall skapa en bra kvällsrutin samt ta hand om barnets ömtåliga och känsliga hud. Man startar med ett bad och kanske lite massage för att sedan avslutas med en lugn och skön stund tillsammans innan barnet somnar. Mamma kan ju ärligt säga att hon inte har varit så ambiskös så att hon har badat trollebus varje dag i sju dagar, men redan efter första badet tyckte jag ändå att han blev en aning lenare! Mamma upplever också att dessa två produkter från Natusan luktar mildare än andra produkter. Tvålen ger en ren och fräsch känsla. Oljan, ja oljan,(!) den är ju bara helt perfekt nu i dessa tider. Nhilo-bus blir ganska lätt lite röd och fläckvis torr på kinderna när han har varit ute länge. För att inte tala om hans mammas händer! En liten klick Natusan baby oil och en droppe vatten eller två har gjort susen! Kletar gör den inte heller. Den torkar snabbt in i huden vilket är ett stort pluss från mammas sida då hon starkt ogillar att vara kletig och kladdig! Vad det beträffar sömnen vet hon inte riktigt vad jag skall säga faktiskt.. Våran prins sover ju bra sedan innan, så där har mamma nog inte märkt någon större förändring ändå. Men vem vet, det kanske gör underverk på andra små bebisar där ute! Skynda att fynda kära ni, mamma D har fortfarande några få rabattkuponger på 15 kronor kvar! Hör av er! ;0)


ooo xxx Mamma D

1 kommentar:

  1. Jag har testat oljan men inte badtvålen. Tycker att den är jättebra och luktar så gott :)

    SvaraRadera