tisdag 4 oktober 2011

Dålig start!

Och hur kul är det när man bor på första våningen men ändå en trappa upp med en bebis i vagn, en kissenödig hund och så upptäcker man att man har en hiss som är trasig?! Ännu roligare är det när trappan är svängd och vagnen inte får plats, bebisen är sådär lite halv gnällig för att han är trött och egentligen inte alls vill sitta i  sin vagn, och att du själv är lite små stressad och varm. Lite lätt irriterad och trött. Eller att hissen har fastnat just precis utanför din dörr, på eran våning och dörrarna står och slår var tjugonde sekund.. Nej, det är inte så himla kul faktiskt! Speciellt inte när man redan har ringt om hissen tidigare i veckan. Då dock om dörrarna som gick och fortfarande går i slowmotion. Det är så härligt att man inte kan bita sig i läppen, ta ett djupt andetag och lugna sig lite innan man hinner bli sådär måttligt irriterad och frustrerad så att man ringer och skäller lite på hyresvärden angående hissen ännu en gång och man får svaret att han va ju där igår och lagade den! Bra lagning, han måste ha gjort ett super dunder bra jobb den där!! Galet, galet, galet irriterande!

Till sist, precis innan bristningsgränsen, efter utbrott på hyresvärd och höga svordommar, precis innan du är på väg att ge upp, då först kommer du på att man faktiskt kan gå över gården och använda hissen i någon utav dom andra sex trappuppgångarna!

ooo xxx Mamma D

1 kommentar:

  1. Det är tur att man vet att er gård är inbyggd, annars hade man nog kliat sig i huvudet och undrat vad du menar med att gå över gården och ta hissen i en annan trappuppgång!!
    Hi hi!

    SvaraRadera